06 - 25 00 25 98 corbiere@xs4all.nl

Teamcoaching

Hoe communiceren teamleden onderling, is er een gezamenlijke focus, is er onderling vertrouwen en voldoende motivatie? Wat is nodig om de teamprestaties te optimaliseren?

Mensen die met elkaar samenwerken zijn niet automatisch een team. Teamontwikkeling is een belangrijk onderdeel van organisatieontwikkeling. Individuele medewerkers kunnen nog zo goed functioneren, zonder goede samenwerking wordt het potentieel van alle betrokkenen niet volledig benut.

Dankzij de ervaringsgerichte manier van coaching krijgen alle teamleden een nieuwe kijk op de samenwerking en krijgen zij handvatten om bestaande patronen te doorbreken. Vanzelfsprekend richten wij ons op specifieke vragen of onderwerpen die spelen binnen het team.

Een een- of tweedaagse ervaringsgerichte teamcoaching geeft direct en effectief inzicht in wat er speelt binnen het team en wat nodig is voor optimalisatie van de teamprestaties.

Interesse in deze bijzondere manier van coaching?

Neem vrijblijvend contact op om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Alle programma’s zijn maatwerk en tevens zeer geschikt om in te zetten als onderdeel van bestaande trainingen en maatwerktrajecten.

Bel mij op 06-25 00 25 98, stuur een e-mail naar corbiere[at]xs4all.nl of ga naar het contactformulier.

Graag tot horens of ziens!