06 - 25 00 25 98 corbiere@xs4all.nl

Disfunctionele patronen vertalen naar functionele arbeid
“Een team is bij Evelyn in goede handen. Zij verstaat de kunst om een team op een nuchtere wijze te begeleiden in het werken met paarden. Haar paarden maken disfunctionele teampatronen zichtbaar en Evelyn laat mensen dat vertalen naar functionele arbeid.”
Mario Buijk Organisatieadviseur Erasmus MC

 

 

Nadenken over eigen leiderschap
De paarden dwingen, op geheel eigen en onverwachte wijze, alle deelnemers om uit vastgeroeste rollen te komen. Unieke, spannende en soms ook confronterende ervaringen die doen nadenken over eigen leiderschap en vooral ook over wat echt telt in samenwerken en hoe samen doelen te bereiken.
Een aanrader voor teams die een opfrisser kunnen gebruiken.
Een afdeling van een academisch Kinderziekenhuis

 

 

 

Precies de juiste manier
Wij zijn gisteren allemaal heel rustig en met een goed gevoel naar huis gegaan. Dat het zo goed is verlopen is voor een belangrijk deel te danken aan jou, Lobke, Pedro en Jada. Ik denk dat het precies de juiste manier was voor ons als team. Het was heel bijzonder om via de paarden tot inzichten te komen.

Hartelijk bedankt voor je gastvrijheid! Wij hebben als team echt samen iets beleefd. Iets waar we denk ik nog regelmatig aan terug zullen denken en over zullen praten.
Stichting Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam

Een aanrader voor iedere groep collega’s!
Een dag met ons Management Team, bestaande uit 6 leden. Dit jaar kozen we voor iets heel anders! We moesten uit onze comfortzone als servicegerichte collega’s; altijd bezig met gasten, altijd bezig met een ander. We moesten aan de slag met onszelf en kozen voor de PK Experience. De combinatie van individuele en groepsoefeningen met gebruik van de middelen Paarden en Klei was zeer succesvol. Denken en doen, praten en stil zijn. In een ontzettend relaxte omgeving met de hele dag door lekker eten en drinken en diertjes om je heen, begeleid door de betrokken en ontspannen Evelyn en Odile, is dit een aanrader voor iedere groep collega’s!
Thalia Baljet
General Manager, Hampshire Hotel – Mooi Veluwe (Putten)

Niet alles is vanzelfsprekend
Voor mij heeft het opgeleverd dat niet alles (o.a. de samenwerking, omgang, het eerlijk zijn naar elkaar) vanzelfsprekend is, dus als iets voor mij logisch en duidelijk is, hoeft dit voor de ander niet zo te zijn!
Karin Woudman
Banquet/Sales Manager, Hampshire Hotel – Mooi Veluwe

Verrassend verhelderend
Teamdag 2016; Even weg met het managementteam naar Catharina’s hoeve. Van tevoren toch maar even gegoogled wat ons te wachten stond…
De omgeving, de rust, de hele entourage is een zee van rust. Heerlijk!
Het werken met de paarden en met de klei werkt ontspannend en verrassend verhelderend.
We hebben een spiegel voorgehouden gekregen en ineens word je je bewust van bepaalde dingen en vallen er puzzelstukjes op hun plaats. Alles was heel goed verzorgd en na zo’n dag van bewustwording en ontspanning kun je gegarandeerd heerlijk slapen.
Cobien van Boven
Front Office Manager, Hampshire Hotel – Mooi Veluwe

Veel over mijzelf geleerd
Ik heb veel over mezelf en collega’s geleerd en weet nu ook waar ik sta in het bedrijf.
Hoksberg
Chef-kok, Hampshire Hotel – Mooi Veluwe

Bijzondere dag
Heel erg bedankt voor de bijzondere dag en de mooie fotoreportage! Voor mij kwam deze dag op een heel goed moment. Ik ben momenteel erg bezig om goed naar mezelf te leren kijken en mijn gedrag te analyseren en hopelijk daarmee verder kunnen ontwikkelen en/of issues op te lossen. Het was dan ook erg leuk dat ik nu daarin geholpen werd door de paarden en de andere deelnemers, zonder dat deze daarvan af wisten.
Bianca Groeneveld
Domesticasa Dierverzorging

Leerzaam
“Ik vond het erg leerzaam en mooi om te ervaren wat paarden met je kunnen bereiken.”
Aalders-de Wit

Wat ik mooi vind
Wat ik mooi vind is dat door de werkvormen die jullie gebruiken, zich letterlijk voordoet wat zich wil laten zien. Van te voren had ik verwacht dat de paarden veel letterlijker mijn gedrag zouden spiegelen. Tijdens de ochtend merkte ik dat het juist ook iets gevoelsmatig is. Dat innerlijke processen naar de oppervlakte worden gebracht. Ik vond de combinatie met het werken met klei erg goed aansluiten. De onbewuste processen werden voor mij concreter en versterkt door het werken met de klei. Het trok mijn aandacht naar mijzelf en naar het proces, zonder gedachtes.
Marlous de Boer