06 - 25 00 25 98 corbiere@xs4all.nl

11pk Coaching

Mijn naam is Evelyn Corbière. Ik begeleid individuen en teams om inzicht te krijgen in zichzelf en in eigen functioneren om vandaaruit het beste uit zichzelf en het team te halen.

 11pk Coaching staat voor een andere aanpak dan de traditionele manier van coachen. Ik geloof in doen en ervaren. Experimenteren met gedrag en ondervinden wat het doet met jou en je team in het moment: ervaringsgericht leren. Je ziet meteen het resultaat van je handelen.

Resultaat
Dankzij de ervaringsgerichte manier van coaching met behulp van paarden leren individuen en teams door middel van zelfreflectie hun blinde vlekken bewust te worden.

Mijn doel

Mijn doel is om mensen weer verbinding te laten maken met hun unieke, oorspronkelijke zelf, om zo te ervaren wat echt belangrijk is om van daaruit eventueel nieuwe keuzes te kunnen maken. Dit doe ik samen met het team van 11pk Coaching.

Voor wie
Mensen die houden van no-nonsense en die zelfreflectie niet schuwen zijn gebaat bij de pragmatische en praktische aanpak van het werken met paarden. Paarden zijn teamspelers (kuddedieren) en vragen van de mens om zichtbaar te zijn en duidelijk hun plek in te nemen in het team.

Het team

Tijdens de begeleiding word ik bijgestaan door paarden. Paarden reageren oordeelloos op wie je bent en wat je doet in het moment. Hierdoor leer je jezelf beter kennen waardoor je effectiever kunt omgaan met jezelf en anderen. Hetzelfde geldt voor teams: de paarden brengen zonder oordeel de kwaliteiten en ontwikkelpunten binnen het team naar boven.

Tijdens het werken met de paarden gaat het om het proces, niet om de resultaten in de paardenbak. Ervaring met paarden is beslist niet noodzakelijk. Er wordt niet op de paarden gereden.

 Persoonlijke waarden

Waarden als integriteit, veiligheid, eerlijkheid, vertrouwen, gelijkwaardigheid en professionaliteit staan bij mij voorop. Daarnaast vind ik humor zeer belangrijk en is er altijd ruimte voor plezier. Laten we onszelf niet altijd al te serieus nemen …

HorseDream®
Sinds 2011 werk ik volgens het HorseDream®-concept. Een methodiek die wereldwijd wordt toegepast en daarmee zichzelf bewijst in de resultaatgerichte aanpak. Deze sluit naadloos aan bij mijn pragmatische aanpak. Elke opdracht is maatwerk en binnen de opdracht werk ik met wat zich aandient in het moment. Elke deelnemer zal eruit halen wat op dat moment van toepassing is voor zijn persoonlijke ontwikkeling.

Windopleiding

In 2014 heb ik de Windopleiding Nederland afgerond. In deze opleiding ben ik opgeleid tot systemisch paardencoach.

 

 

 

 

 

Evelyn Corbière (1957)

Van 1982 tot 2001 was ik werkzaam in verschillende functies in het bedrijfsleven in en rond Amsterdam. In 1996 ben ik als zelfstandig ondernemer verder gegaan op het gebied van communicatie in woord en beeld. Ik houd van afwisseling en ontwikkel mij graag in de breedte.

Sinds 2001 woon en werk ik op een boerderij op de Veluwe samen met mijn paarden, koeien, schapen en kippen. Na de hectiek van de Randstad is het een verademing om in het buitengebied terug te gaan naar de basis en te leven met de seizoenen.

Door het leven met de dieren zo dichtbij, heb ik eerst privé ervaren hoe de interactie met paarden bijdraagt aan persoonlijke ontwikkeling waarna ik dat ook in mijn werk ben gaan toepassen.

Mijn jarenlange werkervaring in het bedrijfsleven, in combinatie met mijn ervaring met het werken met paarden liggen aan de basis van de manier waarop ik individuen en teams begeleid.